Blackbox Rollespil til Købehanvs spilfestival

Blackbox Rollespil til Købehanvs spilfestival

Foreningen Gnist som også står bag Blackbox-CPH, afholder i samarbejder med Købehanvs spilfestival følgende aktiviteter.

Du kan Reservere plads til de forskellige afviklinger her.
Husk at for at deltage skal du have et festival armbånd som du kan købe her.

Torsdag (Kristi himmelfartsdag)

Introduktion til Blackbox Rollespil (Ingen forhånds tilmelding nødvendig)
Tidspunkt: 16-17.

Hvor i huset: Foye til STAGE.

Blackbox rollespil er det nye sort indenfor rollespil, hvor teater og rollespil blandes sammen. Kom og hør dagens Blackbox forfatter fortælle dig om konceptet.

Human Experience (Publikum)
Tidpunkt: 19-20.30
Hvor i huset: Vi mødes i Foye til STAGE.
Human Experience er en poetisk, fysisk rollespilsforestilling om væsner, som ønsker at lære, hvordan mennesker oplever.
Publikum inviteres ind i væsnernes stille verden, hvor væsnerne udforsker, hvordan de kan opleve verden gennem deres nyfundne menneskelige kroppe. Væsnerne kan bede publikum om at vise dem bevægelser eller beskrive sanseindtryk i langsomme og forsigtige interaktioner, hvor publikum kan gå til og fra, som de ønsker.
Forestillingen har fokus på, hvordan vi oplever gennem kroppen og på hvordan bevægelser og sanser kan skabe små, meningsfyldte møder mellem fremmede.
Som publikum behøver du ikke at have noget forudindgående kendskab til rollespil. Du vil blive introduceret til rollespillet og publikumsoplevelsen kl. 18 før forestillingen starter.

Human Experience (Deltager)
Tidpunkt: 17-21
Hvor i huset: Vi mødes i Foye til STAGE.
Human Experience er et poetisk, fysisk, publikums inddragende rollespil om væsner, som ønsker at lære, hvordan mennesker oplever.
Væsnerne er ældgamle bevidstheder som for en kort stund har fået menneskelige kroppe med hvilke de udforsker bevægelser og sanser gennem opmærksomme, intuitive rutiner.
Væsnerne kan bede publikum om at vise dem nye bevægelser eller beskrive sanseindtryk i langsomme og forsigtige interaktioner.
Rollespillet har fokus på, hvordan vi oplever gennem kroppen og på hvordan bevægelser og sanser kan skabe små, meningsfyldte møder mellem fremmede.

Grundejerforeningen (Deltager) – Aflyst

Tidspunkt: 19-23.
Hvor i huset: Scenen Bastarden.

Kom og prøv årets vinder af Prisen for Bedste Scenarie fra Fastaval.
Scenariet handler om de fire bestyrelsesmedlemmer, der desperat prøver at få deres vilje igennempå foreningsmøderne, mens de slås med tvivl, angst og sorg i privatlivet. De fire karakterer kender kun hinanden overfladisk og er fastlåst i hver deres kropssprog og sproglige udtryk (Jeg, Man, Du og Vi), som får dem til at virke latterlige og gør det svært for dem at komme igennem til hinanden; specielt på bestyrelsesmøderne, hvor bølgerne går højt. De er simpelthen nødt til at lære hinanden bedre at kende udenfor foreningsarbejdet for at få indflydelse nok. Men hvad sker der med alle deres planer, idealer og konflikter, når de pludselig kender deres modstandere personligt?

Fredag

Introduktion til Blackbox Rollespil (Ingen forhånds tilmelding nødvendig)
Tidspunkt: 19-20.
Hvor i huset: Scenen Bastarden.

Blackbox rollespil er det nye sort indenfor rollespil, hvor teater og rollespil blandes sammen. Kom og hør dagens Blackbox forfatter fortælle dig om konceptet.

Born Under a Bad Star (Deltager)
Tidspunkt: 20-23.
Hvor i huset: Scenen Bastarden.

A physical and musical journey into darkness, uniformity and loneliness. The game will be played to an underlying soundtrack without any speech or spoken words. Players will instead need to communicate and express themselves through their bodies and strict patterns of movement.

Lørdag

Things We Left Behind (Deltager) – Aflyst
Tidspunkt: 19-23.
Hvor i huset: Scenen Bastarden.

Vi lod alle som om at dagen aldrig ville komme. Selv da vi hørte om det i fjernsynet var det langt væk. Der var ikke så meget mad, men ingen snakkede om det. Så kom aftenen hvor man kunne høre bomber og artilleriskud længere nede af vejen. Vi håbede alle sammen på at det var lyden af et uheld, men så kom lyden af flere bomber.

Things we left behind er et aktivt medskabende scenarie om at leve i en krigszone. Sammen skaber vi to familier og en by, ved at tegne på en stor hvid væg. Når krigen kommer, og bliver tegningerne forvandlet til en krigszone.

Scenariet er inspireret af ægte fortællinger fra krigszoner, og handler om at holde fast i håbet og de ting der giver livet mening, selvom alt rundt omkring en går i stykker.


Comments are closed.